Bezinningsavonden 21+

In deze maand is er geen bezinningsavond. Wel is er gelegenheid om je te bezinnen. De komende weken bezorgen de voorzitters het boekje ‘Wat is een waar geloof?’ van William Guthrie bij je thuis. Dit is een uittreksel van het boek ‘Des Christens Groot Interest’. Dit boek heeft Guthrie geschreven voor mensen met niet zoveel geld én niet zoveel tijd om te lezen. Daarom is het boek niet dik. Het uittreksel is nog dunner. Dit biedt de mogelijkheid je alvast voor te bereiden voor de komende avonden. De eerstvolgende avond staat gepland op 20 januari 2020 waar dhr. Hoogerbrug, student aan onze theologische school te Rotterdam, een inleiding hoopt te houden over de hoofdstukken 2 en 3. We hopen dat deze avond in de kerk gehouden kan worden. Anders zal de bijeenkomst online uitgezonden worden. De achtereenvolgende data zijn: 11 februari, 24 maart en 21 april (!). Wil je de mails van de bezinningsavonden ook ontvangen omdat je onze avonden wilt bezoeken, stuur dan een mailtje naar: jverheul@gergemalblasserdam.nl. Goede kerstdagen en Gods zegen toegewenst voor 2021!

In de pauze is er volop de gelegenheid elkaar te ontmoeten en kennis te maken met ‘nieuwe’ mensen uit de gemeente. Na de pauze denken we verder na over dit onderwerp. Inloop om 19:45 uur. Aanvang om 20:00 uur. Sluiting om 21:45 uur. Daarna is er nog tijd voor een  hapje en een drankje. Allen heel hartelijk welkom!

NB: In verband met aangescherpte maatregelen houden we de avonden in de kerk op anderhalve meter afstand van elkaar!! Je hoeft je van te voren niet op te geven omdat er in de kerkzaal ruimte genoeg is.

We hopen op goede en gezegende avonden!

Hieronder de avonden, met aangepaste data, op een rijtje:

2. Woensdag 20 januari: dhr. J.J. Hoogerbrug, student aan de theologische school te Rotterdam over Hoofdstuk 2 en 3.

3. Donderdag (!) 11 februari: diaken J. Verheul over Hoofdstuk 4, 5 en 6.

4. Woensdag 24 maart: ds. C. Sonnevelt over Deel 2, hoofdstuk 1, 2 en 3

Leestips voor de avond van januari volgen binnenkort.

Actueel

Foto's

Contact