+16 Eben-Haëzer

Voor wie is deze JV? Voor jou!!! Deze JV is er voor iedereen vanaf 16 jaar. 1 keer in de 2 weken ben je op zaterdagavond van harte welkom!

Op onze vereniging proberen we een evenwicht te vinden tussen gezelligheid en bezig zijn rondom de Bijbel. Misschien denk je bij een +16 JV wel dat het saai en ongezellig is. Wij kunnen je zeggen dat dát absoluut niet waar is. We kunnen echt van harte zeggen dat het bij ons op JV echt een gezellige boel is!!

Iedere JV-avond zijn we ook bij elkaar rondom Gods Woord. Wij vinden het belangrijk om met elkaar ook over de meest wezenlijke dingen van het leven met elkaar te spreken. We proberen vanuit Gods Woord lijnen te trekken naar jouw leven. Dus wat betekent de Bijbel voor jou?

Soms spreken we over een Bijbels onderwerp. Maar regelmatig komen er ook actuele onderwerpen aan bod. Dan proberen we ook vanuit de Bijbel antwoorden te geven op dingen die jou aan gaan.

Het is fijn om met jongeren van jouw leeftijd ook over deze dingen in gesprek te gaan. Je hoort dan dat ook anderen met vragen leven of dezelfde gedachten hebben als jij. Dat kan echt over van alles gaan: politiek, zending, alcoholgebruik enz. Kortom: afwisseling genoeg!
Naast de bezinning is er bij ons voldoende ruimte voor ontspanning met elkaar. Tijdens de gewone JV-avonden zijn de pauzes meestal lang.

Het seizoen starten we altijd met een ontspannen activiteit. Krijg je ook al zin in kanoën, barbecueën of iets dergelijks? En wat denk je van een heerlijke strandwandeling met z’n allen?! En natuurlijk niet te vergeten ons 3-daags uitje rond Hemelvaartsdag. Zo proberen we per seizoen een heel afwisselend programma neer te zetten.

Je bent van harte welkom!!
Leiding,
JV Eben-Haëzer