+14 Jedid-Jah

Beste +14-jongere,

Ben jij 14 of 15 jaar? Dan zouden we het erg leuk vinden als je op de JV van onze kerk komt. Hieronder vind je wat informatie over deze vereniging. Ben je dus nog niet eerder op de JV geweest? Dan nodigen we je bij dezen van harte uit om een keer kennis te komen maken! Hopelijk tot ziens!

Op onze verenigingsavonden is er ruimte voor bezinning, ontspanning en ontmoeting. We luisteren naar Gods Woord, bespreken actuele onderwerpen in het licht van de Bijbel en hopen dat de band tussen jongeren onderling en met de gemeente versterkt wordt.

We komen bij elkaar in één van de vergaderzalen van onze kerk. De verenigingsavonden worden eens in de twee weken gehouden op zaterdagavond. De avonden duren van 19.30 tot 21.30 uur.

Verder nodigen we wel eens een gastspreker uit voor een bepaald onderwerp of gaan we bijvoorbeeld een evangelisatiepost helpen bij het uitdelen van evangelisatiefolders. Daarnaast organiseren we o.a. ook een: dropping, barbecue, strandwandeling, actie voor een goed doel.

Het verenigingsseizoen sluiten we af met het bezoeken van de regionale Bondsdag, waarna we met elkaar nog iets actiefs gaan doen en de dag afsluiten met een gezamenlijke maaltijd, bijvoorbeeld wokken.

Leiding,
JV Jedid-Jah