+14 Jedid-Jah

Beste +14-jongere, ben jij 14 of 15 jaar? Dan zouden we het erg leuk vinden als je op de JV van onze kerk komt. Van harte welkom!

Op onze verenigingsavonden is er ruimte voor bezinning, ontspanning en ontmoeting. We luisteren naar Gods Woord en er wordt een inleiding gehouden over allerlei (Bijbelse) onderwerpen. Er is een lange en gezellig pauze en vervolgens doen we een leuke activiteit. Dit kan van alles zijn, maar het belangrijkste is een positieve sfeer. Aan het eind kun je nog even blijven hangen om nog wat te drinken, en worden er meestal snacks geserveerd.

Naast ‘gewone’ avonden organiseren we verschillende andere activiteiten: een strandwandeling, vragen we een gastspreker, hebben we een high tea en/of een bbq. Richting het einde van het seizoen gaan we een nachtje met elkaar weg. Het verenigingsseizoen sluiten we af met het bezoeken van de bondsdag, waarna we met elkaar nog iets actiefs gaan doen.

De verenigingsavonden worden eens in de twee weken gehouden op zaterdagavond. De avonden zijn van 19.30 tot 21.30 uur. We zien uit naar jullie komst!

Hartelijk groeten, Leiding JV Jedid-Jah