-12 Samuël

Hallo jongens en meisjes,

Ben je 10 of 11 jaar dan ben je welkom op onze jeugdvereniging. Wil je graag weten wat er te doen is op de jeugdvereniging? Lees dan even dit stukje en hopelijk kom je dan ook naar de jeugdvereniging toe!

Meestal om de 2 weken op vrijdagavond van 19:00 – 20:30 uur komen wij bij elkaar met heel veel jongens en meisjes van jouw leeftijd. De datums wanneer er club is staan in de kerkbode en op de site.

De avonden beginnen we voor de pauze met een Bijbelvertelling, zingen, bidden en Bijbellezen. Dan is het pauze; even gezellig met elkaar wat drinken. Na de pauze gaan we knutselen of een spel doen. Knutselen denk je misschien? Ja we maken hele leuke dingen hoor! De meiden hebben bijvoorbeeld een memobord gemaakt en een kledinghanger versiert. De jongens gaan aan de slag met de zaag en zetten een bouwplaat van een raceauto in elkaar. Maar we doen ook spellen met elkaar zoals sjoelen, party en co, krantenspel, enz. Ziet er allemaal leuk uit, hé! Kom ook!

We starten het seizoen met een gezellige middag en/of avond. Zo kunnen we elkaar gelijk een beetje beter leren kennen. Vorig jaar zijn we bijvoorbeeld met elkaar naar het strand geweest.

Als het seizoen voorbij is hebben we als afsluiting de Bondsdag. Dit is op een zaterdag. Dan gaan we ‘s morgens als jeugdvereniging naar een kerk in de buurt. Daar komen heel veel jeugdverenigingen bij elkaar. We gaan daar luisteren naar een Bijbelvertelling en een vrije vertelling. Verder zingen we verschillende liederen met elkaar. Dit is om 11:30 uur afgelopen en dan gaan we met onze eigen vereniging nog ergens naar toe, bijvoorbeeld naar Plaswijckpark in Rotterdam, om daarna deze dag af te sluiten met een lekker frietje eten in de zaal van de kerk.

Ben je nieuwsgierig geworden kom dan gewoon een keer kijken en hopelijk zien we je dan iedere clubavond terug!

Hartelijke groet van:
Leiding,
JV Samuël