-10 Benjamin

Wij zijn een jeugdvereniging voor kinderen van groep 6.

De clubmiddagen zijn in de maanden september tot mei om de 3 weken op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur in een zaal van de Gereformeerde Gemeente aan de Plantageweg in Alblasserdam.

We beginnen met zingen en Bijbellezen en één van de jufs vertelt een verhaal.

Het doel van onze club is om de kennis van de Bijbel en de kerkgeschiedenis te vermeerderen en de betrokkenheid van deze jonge kinderen bij de gemeente te vergroten. Na de pauze doen we met elkaar leuke dingen. We knutselen of doen een spel. We maken ook vaak iets van hout of we figuurzagen. De meisjes maakten het afgelopen seizoen (2011/2012) een ketting. Ook bekeken we een PowerPoint presentatie van kinderen in oorlogstijd.

Aan het begin van het seizoen starten we met een leuke activiteit. Eerdere jaren hebben we dat op een zaterdag gedaan met een leuke strandactiviteit. Ons seizoen wordt altijd afgesloten met de Bondsdag. Nadat we dan het seizoen gezamenlijk met alle andere verenigingen uit deze streek hebben afgesloten, gaan we in de middag wat leuks doen.

Echt een leuke club waar kinderen uit onze gemeente, maar ook vriendjes of vriendinnetjes welkom zijn. Ben je nog niet eerder geweest? We nodigen je dan van harte uit om een keer kennis te komen maken!

Graag tot ziens.
Leiding,
JV Benjamin