Kindercrèche

Aanmelden baby- en kindercrèche
Op deze pagina kunt u uw kindje(s) aanmelden voor de baby- en/of kindercrèche. De crèche wordt gehouden in het verenigingsgebouw ‘De Twijg’, Pieter de Hoochplaats 1.

In de ochtend is er een aparte babycrèche. Daar brengt u uw kindje totdat deze 1.5 jaar is. ‘s Middags hebben we een gezamenlijke groep waar tevens uw baby welkom is.

Als u uw kindje(s) aan hebt gemeld, wordt u meegenomen in de planning voor het oppassen. U bent dan ongeveer 1x per 5 weken aan de beurt om op te passen. Voor de eerste keer dat u op moet passen, ontvangt u een document met uitleg hoe een oppasdienst eruit ziet.

Om snel en eenvoudig contact met elkaar te onderhouden hebben we een groepsapp voor de moeders. In deze app heeft u de mogelijkheid om een oppasdienst te ruilen. Tevens worden er door Afke en Rebecca praktische informatie gedeeld wanneer nodig. U kunt zelf aangeven of u zich wilt aanmelden voor de groepsapp.

Aanmelden meisjes

Meisjes vanaf 10 jaar kunnen zich hier aanmelden om op te passen in de crèche. We zijn erg blij met nieuwe oppasmeiden. Van harte welkom!

Deze pagina is uitsluitend bedoeld voor leden van de gemeente. Heeft u nog geen account, dan kunt u hieronder een account aanvragen

Nog geen account? (alleen voor gemeenteleden)