+14 Jedid-Jah

Beste +14-jongere,

Ben jij 14 of 15 jaar? Dan zouden we het erg leuk vinden als je op de JV van onze kerk komt. Hieronder vind je wat informatie over deze vereniging. Ben je dus nog niet eerder op de JV geweest? Dan nodigen we je bij dezen van harte uit om een keer kennis te komen maken! Hopelijk tot ziens!

Op onze verenigingsavonden is er ruimte voor bezinning, ontspanning en ontmoeting. We luisteren naar Gods Woord, bespreken actuele onderwerpen in het licht van de Bijbel en hopen dat de band tussen jongeren onderling en met de gemeente versterkt wordt.

We komen bij elkaar in één van de vergaderzalen van onze kerk. De verenigingsavonden worden eens in de twee weken gehouden op zaterdagavond. De avonden duren van 19.30 tot 21.30 uur.

Het eerste deel van de avond luisteren we naar en/of spreken we over een Bijbelse boodschap. Een leidinggevende of jongere behandelt dan een gedeelte uit de Bijbel, een onderwerp uit de kerkgeschiedenis of een ander actueel onderwerp. Tijdens de pauze drinken we wat met elkaar en is er volop gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen. Het tweede deel van de avond doen we vaak heel verschillende en gezellige activiteiten, zoals een quiz of een spel. Na de afsluiting van de avond is er nog tijd voor een praatje onder het genot van wat drinken en een zak chips.

Verder nodigen we wel eens een gastspreker uit voor een bepaald onderwerp of gaan we bijvoorbeeld een evangelisatiepost helpen bij het uitdelen van evangelisatiefolders. Daarnaast organiseren we o.a. ook een: dropping, barbecue, strandwandeling, actie voor een goed doel.

Het verenigingsseizoen sluiten we af met het bezoeken van de regionale Bondsdag, waarna we met elkaar nog iets actiefs gaan doen en de dag afsluiten met een gezamenlijke maaltijd, bijvoorbeeld wokken.

Leiding,
JV Jedid-Jah

Actueel Foto’s Contact

Catechisaties

12 JARIGEN

diak. C.A. van Koeveringe
13 JARIGEN

oud. T.M. de Jong
14 JARIGEN

oud. D. Rosbergen
15 JARIGEN

oud. A.J. Oudshoorn
16 JARIGEN

oud. D.J. Vogelaar
17 JARIGEN

oud. A. Hak
18 JARIGEN

ds. C. Sonnevelt
19 jaar en ouder

ds. C. Sonnevelt
21 jaar en ouder

oud. M.H.P. Roos
Belijdenis

ds. C. Sonnevelt


rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
error: Content is protected !!