Logintop-r

toren-r-neutraal

Vrouwenvereniging Martha-Maria

Beste dames,

Fijn dat we met zoveel vrouwen, het nieuwe seizoen mochten beginnen.

We kunnen terugzien op een mooie en leerzame avond, waarop we veel gehoord hebben over het nieuwe zendingsveld Cambodja. Op onze volgende verenigingsavond, 19 september, zal Adriana de Jong voor ons een presentatie houden over, "vrouw/moeder zijn in Albanië". Het belooft weer een interessante en leerzame avond te worden. Iedereen hartelijk welkom, ook als u nog niet eerder bent geweest. We beginnen om 19:45, inloop vanaf 19:15.

Op 26 september zal de jaarvergadering van de vrouwenbond gehouden worden in Geldermalsen. 's Morgens zal er huishoudelijke vergadering zijn, 'smiddags hoopt ds. B.J. van Boven te spreken over "Christinne op reis". Deze dag is voor zowel leden, als bestuursleden. Als u meewilt, kunt u zich opgeven bij Helma Lodewijk, tel: 6917202.

Op dinsdag 3 oktober hopen we als vrouwenvereniging weer een dagje weg te gaan. Tijdens deze dag hopen we de Mekkerstee in Ouddorp en het Onderwijsmuseum in Dordrecht te bezoeken. Tussen de middag zullen we onze lunch nuttigen in de Gereformeerde Gemeente van Ouddorp. De dag wordt afgesloten met een buffet in een van de zalen van de kerk. Ouderling van der Wal hoopt deze dag af te sluiten met een meditatie. Dit alles Deo Volente. De kosten van deze dag zijn rond de 50 euro per persoon (inclusief buffet). Het is ook mogelijk om u alleen voor het buffet 'savonds op te geven. Dan betaald u 15 euro. Ook niet leden zijn van harte welkom. We hopen op een goede en fijne dag met elkaar. Opgave: Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar vor deze dag. U kunt zich opgeven t/m 22 september bij Carina van Nederpelt, tel 6457326, of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

Receptenboekjes

Er is nog steeds vraag naar onze receptenboekjes.
Inmiddels hebben wel al meer dan 2500 exemplaren verkocht. Bent u al in het
bezit van ons boekje of zoekt u een origineel verjaardagscadeautje? Voor 8,50 euro kunt u exemplaar kopen. Met uw aankoop steunt u diverse goede doelen zoals zending en bouwkas.

De boekjes zijn verkrijgbaar bij de onderstaande adressen:

Mevr. Nobel, Roemer Visscherstraat 19, Alblasserdam
Mevr. Verloop, W.B. vd Veldenstraat 22, Alblasserdam
Mevr. Slagboom, Koningin Wilhelminaweg 23, Alblasserdam  
Mevr. Den Ouden, Schoonenburglaan 24 in Nieuw-Lekkerland

Activiteiten

Ga naar boven