Logintop-r

toren-r-doranje

+16 Eben-Haëzer

JV reis 2017 | Hummelo

Beste jongeren,

Donderdag 25 mei is het zover: JV-reisje naar Hummelo. Je wordt verwacht om 13.15u bij de kerk. Zaterdag zullen we rond 17.00u weer aankomen bij de kerk, waar we gezamenlijk (de door vaders en moeders gebakken) pannenkoeken eten. Rond 18.00 uur sluiten we af.

We kijken er naar uit! Tot dan!

Groetjes, de leiding: Chris, Dirk, Jacoline en Johanna

Laatste JV-avond: 13 mei

Ha allemaal!

Zaterdag 13 mei, dat is alweer de laatste JV-avond van dit seizoen. We beginnen 19.45 uur in de kerkzaal.

Voor de pauze houdt Lianne een inleiding voor ons. Na de pauze wordt je warm gemaakt voor het JV-reisje van 25-27 mei naar Hummelo door een PowerPoint met foto's van het vorige JV-reisje. Je krijgt meer informatie en het programmaboekje voor het JV-reisje

We zien je graag deze laatste avond van het seizoen!

WELKOM!

Groetjes van de leiding: Chris, Dirk, Jacoline en Johanna

JV avond | 15 april

Beste jongeren,

Zaterdagavond 15 april gaan we met elkaar oudere mensen uit de gemeente bezoeken. Je weet als het goed is met wie en bij wie je op bezoek mag. Als het je nog niet helemaal duidelijk is, dan kan je het bij Hester navragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een fijne avond gewenst!

We ontmoeten je daarna in de kerkzaal, rond 21 uur, om met elkaar na te praten met hapje en drankje.

Houd zaterdagavond 22 april vrij in je agenda, want dan is er een Check-in avond in Dordrecht. Hier krijg je nog meer informatie over per mail en app.

Groetjes, de leidig (Chris, Dirk, Jacoline en Johanna)

JV-avond | 18 maart

Beste jongeren,

Zaterdag JV! Deze avond wordt georganiseerd door Henriëtte en Jobke. De inleiding gaat over gebedsgenezing. Een actueel, interessant onderwerp! Na de pauze zijn er verschillende workshops waaruit we mogen kiezen. WELKOM!

Heb je je nog niet opgegeven voor 15 april: bezoeken van ouderen? Geef je z.s.m. op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we nog genoeg tijd hebben om de mensen op te bellen.

Groetjes,

de leiding: Chris, Dirk, Jacoline en Johanna

Pagina 1 van 4

Activiteiten +16

Ga naar boven