Logintop-r

toren-r-groen

+12 Gideon

Vertrektijd Bondsdag

We hopen zaterdag 13 mei op de Bondsdag om 9.15 uur te vertrekken bij de kerk

Bondsdag

Hallo Jongens en meiden. Op DV 13 mei is het weer zo ver. De jaarlijkse bondsdag. We hopen er ook dit jaar weer een fijne dag van te maken. Eerst gaan we 's morgens met elkaar naar de kerk in Dordrecht. Nadat we in de Merwelanden (lunchpakket meenemen) hebben gegeten gaan we naar Hedel. Daar trekken we de weilanden in, want we gaan daar boerengolf spelen. Natuurlijk is er ook genoeg tij om met elkaar te kletsen. Als we klaar ijn met het spel gaan we patat eten. Heb je ook al zo'n zin in de bondsdag? Maar... we kunnen alleen weg als we genoeg chauffeurs hebben. Vraag daarom je ouders of ze deze dag mee willen rijden. Opgeven kan tot 8 mei via de website van de kerk. Wanneer je ouders mee rijden: graag vermelden.

Wat moet je doen?

1. Opgeven via de website

2. Je ouders vragen om te rijden

3. EUR 7,50 meenemen en zorgen dat de contributie betaald is.

4. Lunchpakket meenemen.

Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Heb je een voedselallergie, meldt dat even!

De Merwelanden

Beste jongelui, 

Vrijdag 3 maart hopen we weer een verenigingsavond te hebben. We hopen dat jullie allemaal kunnen.

DV 17 maart hopen we te gaan wandelen in de Merwelanden. Graag opgeven via de website. We zijn nog op zoek naar chauffeurs. Graag je ouders vragen of zij eventueel kunnen rijden.

Pannenkoeken eten

Beste Jongere,

9 December hopen we een verenigingsavond te hebben met een gezamenlijke maaltijd vooraf. De avond start om 18.00 uur. Geef je voor woensdag 7 december op voor het pannenkoeken eten. Wil je ook laten weten of je ook nog pannenkoeken kan bakken? Graag opgeven via de website of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot dan

De leiding

 

Pagina 1 van 3

Activiteiten +12

Ga naar boven