Logintop-r

toren-r-neutraal

Zendingscommissie

Regionale Zendingsdag Sliedrecht

Beste gemeenteleden,

Donderdag 9-2 is de jaarlijkse zendingsdienst gehouden waarin ds. S. Maljaars als zendingsdeputaat voor is gegaan. De collecte deze dienst heeft € 755,10 opgebracht. Naast de Heere danken wij u hartelijk voor uw bijdrage.

Graag willen wij u nog attenderen op de regionale zendingsmiddag in Sliedrecht. Op D.V. zaterdag 18 februari 2017 organiseert de zendingscommissie van de Gereformeerde Gemeente Sliedrecht weer een Regionale Zendingsmiddag in de Boazkerk. Het thema voor deze middag is: “Gij zult Mijn getuigen zijn” (Handelingen 1: 8). Ds. M. Karens (Werkendam) zal de middag openen met een meditatie. Evangelist Peter van Olst hoopt jong en oud te vertellen over zijn ervaringen in Ecuador. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van ZGG. www.zgg.nl

de zendingscommissie

Oliebollenactie

Beste gemeenteleden,

Hartelijk dank voor alle oliebollenbestellingen die zijn geplaatst. D.V. vrijdag 30 december kunnen de bestellingen worden opgehaald in een zaal van de kerk tussen 16.30uur en 19.00uur.

Hartelijke groet,

Zendingscommissie 

Verrassingsdozenactie Albanië

We hebben uw/jouw hulp nodig!

ZGG werkt in Albanië in de plaatsen Delvinë, Durrës en Tepelenë. Elk jaar (rond Kerst) krijgen alle kinderen en jongeren die betrokken zijn bij de clubs en gemeente-activiteiten een verrassingsdoos.

Het doel hiervan is dat de kinderen die trouw de clubs bezoeken een mooie verrassing krijgen. De verrassingsdoos helpt de veelal arme kinderen en geeft hen een mooie herinnering. Namens de Albanese kinderen en jongeren bedankt dat jij hen een cadeau geeft!

Helpen jullie mee om zo veel mogelijk kinderen blij te maken?

Het is de bedoeling dat je van een schoenendoos een verrassingsdoos maakt met een aantal praktische spullen zoals schriften én wat extra’s leuks. Op de achterkant van dit blad is aangekruisd voor wie je een doos maakt: voor een jongen of meisje én in welke leeftijdscategorie. Houd dit bij het vullen van je doos in gedachten en schrijf dit op de doos. Elk kind vindt het fijn om iets te krijgen wat bij zijn/ haar leeftijd past. Ook vind je op de achterkant een aantal instructies die belangrijk zijn bij het vullen van de doos.

Lever de doos in tijdens de JV avond, óf door de weeks bij de koster in de kerk t/m 9 november.

Alvast hartelijk bedankt voor je hulp!

Namens ZGG Albanië, Zendingscommissie Alblasserdam

voor vragen of informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 document schoenendoos

 

Fruitactie 26 oktober 2016

De jaarlijkse fruitactie voor de zending wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de zendingscommissie. Wij bevelen deze gezonde producten van harte bij u aan. U draagt hierbij mee aan de financiele ondersteuning van het zendingswerk. 

Het bestelformulier kunt u vinden op de website: zie onderstaande link

http://www.gergemalblasserdam.nl/downloads 

Pagina 1 van 6

Ga naar boven