Logintop-r

toren-r-oranje

-12 Samuël

jv 21 april

hoi allemaal,

de volgende jv avond is op 21 april. de vertelling gaat dan over de laatste regel van het "onze Vader" na de pauze gaan we knustselen.

we gaan met onze Jv naar de bondsdag op 20 mei de uitnodiging hiervoor krijgen jullie nog.

24 maart

hoi allemaal, wij vonden de afgelopen Jv avond heel gezellig. Jullie hebben goed meegedaan en leuke dingen gemaakt. 24 maart willen we weer om 19:00 beginnen. vergeet je eigen Bijbel niet. na de3 pauze willen we met z'n allen een spel doen. tot vrijdag.

10 Maart

hey Jongens en Meiden,

leuk dat jullie vorige week vrijdag op de jv zijn geweest. wij vonden het een leuke avond. 10 maart is er weer jv, jullie zijn welkom om 19:00.

deze avond gaat het over de volgende regel uit het onze Vader "vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij vergeven onze schuldenaren"

wij hopen dus jullie allemaal komen. ook als je nog nooit geweest ben vinden wij het leuk als je komt.

24 feb 2017

hoi allemaal,

afgelopen avond hebben we een vertelling gehoord over de bede "Uw koningkrijk kome" na de pauze hebben we geknutseld of een spel gedaan. en natuurlijk hebben jullie geld ingeleverd voor het project van Stefanie de wildt. tot nu toe hebben jullie voor €386,90 euro opgehaald. allemaal hartelijk bedankt! als je deze avond er niet was of de kaart was vergeten mag je dit nog inleveren bij mevrouw Nieuwenhuis.

24 februari is er weer JV dan gaat de vertelling over de bede "uw wil geschiede" we hopen jullie dan weer te zien. ook als je nog nooit ben geweest vinden we het leuk als je komt.

Pagina 1 van 3

Activiteiten -12

Ga naar boven